رفتن به محتوای اصلی

بریانی پل - بریانی اصفهان در تهران

مواد لازم برای تهیه خورش ماست :

  • گوشت گردن بدون استخوان ۲۵۰ گرم (با استخوان ۳۰۰ گرم)
  • ماست چکیده بی نمک ۲٫۵ کیلوگرم
  • شکر ۱ پیمانه سرخالی
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • آب ۲ تا ۳ پیمانه
  • گلاب ، زعفران ساییده به اندازه کافی ، خلال پسته، بادام و زرشک به اندازه کافی (برای تزیین)

طرز تهیه خورش ماست :

  1. گوشت گردن را با آب کاملا بپزید.
  2. استخوان ها را جدا کرده و گوشت را با گوشت کوب، درون یک ظرف مسی یا تفلون خوب بکوبید تا سفید و یکدست شود(این بخش کار بسیار اهمیت دارد).
  3. زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را خوب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.
  4. مواد را خوب به هم بزنید تا جوش بیایند. هنگامی که مایه جوش آمد، گوشت گردن کوبیده شده را در تابه ریخته و مخلوط ماست، زرده تخم مرغ و شکر را بدان بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
  5. اگر کل مراحل را به خوبی انجام داده باشید، غذایی به دست می آید که حسابی کش می آید.
    حالا زعفران آب کرده و در صورت تمایل گلاب را به آن اضافه کنید.
  6. خورش ماست به دست آمده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید.
خورش ماست
خورش ماست