skip to Main Content

بریانی پل - بریانی اصفهان در تهران

مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان اصفهان :

  • برنج :۲ پیمانه
  • گوشت سردست :۵۰۰ گرم
  • کشک :۵۰۰ گرم
  • پیاز سرخ شده : ۱ پیمانه
  • بادمجان سرخ شده : ۲ کیلو
  • نعناع داغ :یک چهارم پیمانه
  • نمک، فلفل، ادویه جات و آب زعفران : به میزان لازم

 

طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهان:

  1. ابتدا گوشت را آب پز کرده سپس آن را به صورت رشته رشته درآمی آوریم…
  2. بادمجان و برنج پخته شده را می پزیم پس از یک ساعت و نیم با گوشت های رشته رشته و نمک و ادویه مخلوط میکنیم…
  3. در آخر کشک را به آن اضافه میکنیم و برای تزیین آن از نعنا داغ و پیاز داغ و خلال بادام استفاده میکنیم…
کشک بادمجان
kashk bademjan food