مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان اصفهان :
- برنج :۲ پیمانه
- گوشت سردست :۵۰۰ گرم
- کشک :۵۰۰ گرم
- پیاز سرخ شده : ۱ پیمانه
- بادمجان سرخ شده : ۲ کیلو
- نعناع داغ :یک چهارم پیمانه
- نمک، فلفل، ادویه جات و آب زعفران : به میزان لازم
طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهان:
- ابتدا گوشت را آب پز کرده سپس آن را به صورت رشته رشته درآمی آوریم…
- بادمجان و برنج پخته شده را می پزیم پس از یک ساعت و نیم با گوشت های رشته رشته و نمک و ادویه مخلوط میکنیم…
- در آخر کشک را به آن اضافه میکنیم و برای تزیین آن از نعنا داغ و پیاز داغ و خلال بادام استفاده میکنیم…