مواد لازم برای تهیه بریانی اصفهان :
- گوشت سر دست گوسفند ۲۵۰ گرم
- دنبه ۵۰ گرم
- جگر سفید گوسفند ۱۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران دمکرده ۱ قاشق چایخوری
- گردو ، خلال بادام ، مقداری نمک و سبزی معطر به مقدار لازم
طرز تهیه بریانی اصفهان :
- گوشت گوسفند ، دنبه ، ۱ عدد پیاز را آب پز کرده سپس پیاز را جدا کرده و گوشت را چرخ میکنیم ( پس از پخت مقداری آب گوشت ته قابلمه باقی بماند که برای آبگوشت پیش غذا مورد استفاده قرار میگیرد)
- مخلوط گوشت گوسفند و دنبه را بعد از چرخ ورز داده و با زعفران و سبزی معطر مخلوط می نماییم
- سپس مایه را در ظرف های مخصوص بریان که آغشته به دارچین می باشد قرار داده دو الی سه دقیقه روی آتش سرخ می نماییم…
- بعد از سرخ کردن روی نان برمی گردانیم و با گردو و خلال بادام و جگرسفید چرخ شده تزیین و سرو می نماییم…