رفتن به محتوای اصلی

بریانی پل - بریانی اصفهان در تهران

مواد لازم برای تهیه بریانی اصفهان :

  • گوشت سر دست گوسفند ۲۵۰ گرم
  • دنبه ۵۰ گرم
  • جگر سفید گوسفند ۱۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دمکرده ۱ قاشق چایخوری
  • گردو ، خلال بادام ، مقداری نمک و سبزی معطر به مقدار لازم

طرز تهیه بریانی اصفهان :

  1. گوشت گوسفند ، دنبه ، ۱ عدد پیاز را آب پز کرده سپس پیاز را جدا کرده و گوشت را چرخ میکنیم ( پس از پخت مقداری آب گوشت ته قابلمه باقی بماند که برای آبگوشت پیش غذا مورد استفاده قرار میگیرد)
  2. مخلوط گوشت گوسفند و دنبه را بعد از چرخ ورز داده و با زعفران و سبزی معطر مخلوط می نماییم
  3. سپس مایه را در ظرف های مخصوص بریان که آغشته به دارچین می باشد قرار داده دو الی سه دقیقه روی آتش سرخ می نماییم…
  4. بعد از سرخ کردن روی نان برمی گردانیم و با گردو و خلال بادام و جگرسفید چرخ شده تزیین و سرو می نماییم…